2012. június 4., hétfő

Így élj!

Mindig mond az igazat.Használj kedves szavakat.Tartsd meg az ígéreteid.Kuncogj és nevess.LEGYÉL BOLDOG.És persze pozitív.Szeresd a másikat.Mindig legyél hálás.Relaxálj.
Bocsáss meg.Legyél hálás mindazokért amid van..
Próbálj ki új dolgokat.Mindig mondd hogy kérlek és hogy köszönöm.És soha ne felejts el NEVETNI:)
Legyél önmagad!Ne legyél más mint aki vagy.Éld az életed.
Álmodozz...hisz gyönyörű vagy és kivételes.Legyél egészséges.Sportolj.Mosolyogj.Nevess úgy hogy fájjon a hasad.Nézd meg a gyönyörű világot amiben élsz.Vésd az eszedbe hogy milyen szerencsés is vagy.
Úgy éld a napjaid mintha az utolsók lennének.Mond el valakinek hogy mennyire is sokat jelent számodra. Higgy abban amiben hinni akarsz.Hívd fel a barátaid,írj levelet valakinek.Ha szeretsz valakit mondd meg neki míg nem túl késő.Ne itélj meg senkit a kinézete alapján.Olvass könyvet.Ússz a tengerben.Hallgasd a tenger hullámzását

Menj és valósítsd meg az álmaid. Ülj le és élvezd a napsütést.Süss sütit.Irj levelet névtelenül annak akit szeretsz.Soha ne mond azt hogy soha.Menj el futni.Vezesd le a feszültséget,idegességet.NYISD KI A SZEMED...légy szabad,ments életet,élj,neves,szeress.Soha ne tégy kárt magadban.Szerezd meg azt amit meg szeretnél szerezni.Igyál egy zöldteát.Menj a barátaiddal vásárolni.Ebédelj mindig.
Indulj...hisz szabad vagy.Reménykedj.Legyél hős.Tűzz ki célokat.Énekelj.Kockáztass.
Ne hívj egy lányt sohase kövérnek.Egyél gyümölcsöt.Építs homokvárat.Élvezd az egyszerű dolgokat.Táncolj szabadon.Gondolkozz egy kicsit.Rajzolj szivárványt.Nézd a naplementét.Reméld a legjobbat.Legyél egyedi.
ÉLJ...HISZ EGYSZER ÉLSZ.PRÓBÁLJ KI MINDENT AMIT SZERETNÉL...és majd ha öreg leszel,legalább az emlék megmarad...hogy milyen csodás életet is éltél.
DE SOSE ITÉLJ ELÖRE SENKIT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése